Košík je prázdny
Kategória tovaru

Cukrárska výroba III


Učebnica rozširuje znalosti a vedomosti, ktoré žiaci získali v 1. a 2. ročníku.
Vaša cena 16,00
Vaša cena bez DPH 13,33
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Učebnica rozširuje znalosti a vedomosti, ktoré žiaci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádza ďalšie technologické postupy výroby cukrárskych výrobkov, perníkových ciest a reštauračných múčnikov, popisuje prípravu kysnutých ciest a biochemické procesy prebiehajúce v ceste pri kysnutí. Značnú pozornosť venuje príprave zmrzlín a zmrzlinových výrobkov a diétnym výrobkom. Venuje sa technológii nových surovín na prípravu krémov a náplní a zaoberá sa tiež hodnotením surovín a výrobkov, zariadením prevádzok a hygienou výroby. U jednotlivých celkov sú vždy uvedené typické druhy výrobkov. Nová, prehľadnejšia grafická úprava s priestorom pre vlastné poznámky.