Vaša cena | 16,00 € |
Vaša cena bez DPH | 13,33 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Učebnica rozširuje znalosti a vedomosti, ktoré žiaci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádza ďalšie technologické postupy výroby cukrárskych výrobkov, perníkových ciest a reštauračných múčnikov, popisuje prípravu kysnutých ciest a biochemické procesy prebiehajúce v ceste pri kysnutí. Značnú pozornosť venuje príprave zmrzlín a zmrzlinových výrobkov a diétnym výrobkom. Venuje sa technológii nových surovín na prípravu krémov a náplní a zaoberá sa tiež hodnotením surovín a výrobkov, zariadením prevádzok a hygienou výroby. U jednotlivých celkov sú vždy uvedené typické druhy výrobkov. Nová, prehľadnejšia grafická úprava s priestorom pre vlastné poznámky.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov