Vaša cena | 18,80 € |
Vaša cena bez DPH | 15,67 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Po kuchárke venovanej talianskej, francúzskej a ázijskej kuchyni je tu ďalší prírastok do edície Apetit na cestách – kuchárka plná tých najlepších gréckych špecialít. Kniha je rozdelená do šiestich kapitol - nájdete v nich všetko od receptov na obľúbené medze (predjedlá - plnené listy viniča, nátierku z pečeného baklažánu, marinovaný syr feta), cez jedlá so zeleninou (svieže šaláty, plnené paradajky jahňacím mäsom, papriky plnené fetou) alebo pokrmy z jedného hrnca, mäsité pokrmy a plody mora až po božské dezerty. "Pátrali sme po know-how na lahodnej tzatziki aj po návode na slávnu musaku či gyros. Nasávali sme vône a chute tiahnuce sa z pobrežných taverien, ale aj z domácich kuchýň v horských dedinách. Sami sme upiekli snáď metrák baklažánov, nasekali litre olivového oleja… A pri tom všetkom sme ladili recepty, ktoré vás prenesú do slnkom prežiareného Grécka,“ hovorí šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Medzi recepty nechýba slávny grécky šalát, musaka, polievka avgolemono, baklava, frappé, ale ani také šlágre z taverny, ako je gyros, souvlaki a pod. Každá kapitola je uvedená servisnou dvojstránkou, kde sa dozviete, ako správne nakupovať a použiť grécke suroviny , olivový olej, feta, bylinky, grécky jogurt, med...). 160 strán starostlivo vybraných a redaktorkami Apetítu vyskúšaných receptov je rozdelených do nasledujúcich kapitol: Na privítanie Slnkom maľované To je mäso! Z pobrežnej taverny Hostina pre bohov Sladký grécky život
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov