Vaša cena | 7,60 € |
Vaša cena bez DPH | 6,33 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Žiadne zámocké pohostenie v dobách minulých, kedy počas týždennej slávnosti dokázali hostia spolu so služobníctvom zjesť aj 40 jeleňov, dva tucty škovránkov a stovky kusov hydiny, vypiť k tomu sto sudov vína a ešte viac piva, sa nikdy nezaobišlo bez vysokej spotreby múky. hrozienok a mandlí, medu, maku, jabĺk, smotany či masla a ďalších surovín. Cukrári z nich tvorili neuveriteľné sladké dobroty. Niektoré z úprav, starých aj dvesto rokov, sa zachovali dodnes av českých a moravských rodinách doslova zdomácneli. Kniha obsahuje 63 takýchto receptov. A je pravda, že všetky rezy, krémové tortičky aj pasiónky preveľmi chutili na zámockých stoloch rovnako ako v súčasných domácnostiach.
Autor: Helena Vybíralová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov