Košík je prázdny
Kategória tovaru

Japonská kuchyňa


Sedem ingrediencií a táto kniha stačí na to, aby ste sa stali majstrami japonskej kuchyne!
Vaša cena 20,00
Vaša cena bez DPH 16,67
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Sedem ingrediencií a táto kniha stačí na to, aby ste sa stali majstrami japonskej kuchyne! Priznajme si to: japonské pokrmy vyzerajú lákavo a omamujú farbami a exotickými vôňami a chuťou. Doma sa do nich ale pustí len málokto; bojíme sa, že je ich príprava príliš náročná, ingrediencie nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor tejto kuchárky, Tim Anderson, nás presvedčí, že skvostný japonský pokrm môžete vytvoriť zo siedmich surovín, ktoré kúpite v každom supermarkete - ak chcete zájsť ďalej, prikúpte ďalších desať. Tim Anderson začína základnými omáčkami a marinádami, ktoré „japonizujú“ akýkoľvek pokrm, potom prejde k najobľúbenejším pokrmom, ako je gyoza, suši, yakitori, ramien a tempura. Recepty sú zrozumiteľne popísané a označené podľa obtiažnosti, takže je ľahké podľa nich variť a jedlo sa vždy podarí.