Vaša cena | 20,00 € |
Vaša cena bez DPH | 16,67 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Sedem ingrediencií a táto kniha stačí na to, aby ste sa stali majstrami japonskej kuchyne! Priznajme si to: japonské pokrmy vyzerajú lákavo a omamujú farbami a exotickými vôňami a chuťou. Doma sa do nich ale pustí len málokto; bojíme sa, že je ich príprava príliš náročná, ingrediencie nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor tejto kuchárky, Tim Anderson, nás presvedčí, že skvostný japonský pokrm môžete vytvoriť zo siedmich surovín, ktoré kúpite v každom supermarkete - ak chcete zájsť ďalej, prikúpte ďalších desať. Tim Anderson začína základnými omáčkami a marinádami, ktoré „japonizujú“ akýkoľvek pokrm, potom prejde k najobľúbenejším pokrmom, ako je gyoza, suši, yakitori, ramien a tempura. Recepty sú zrozumiteľne popísané a označené podľa obtiažnosti, takže je ľahké podľa nich variť a jedlo sa vždy podarí.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov