Vaša cena | 34,80 € |
Vaša cena bez DPH | 29,00 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
„Nenosím rondon s vyšitým menom, nepoužívam espumu, nerád vážim suroviny a nemám v obľube exkluzívne ingrediencie, prehnané sebavedomie ani tesné slipy. Vecí, ktoré mám úprimne rád, je našťastie oveľa viac. A práve tým sa venuje kniha, ktorá je úprimnou poctou pokrmom, na ktorých som vyrástol. Prerastené mäso, vnútornosti, víno, ovocné pálenky, orechy, bylinky alebo obyčajný chlieb sú typickými produktmi našej krajiny a zároveň aj základom mojej kuchyne. Nedám dopustiť na staromódne varenie v kastróliku, živočíšny tuk, silné omáčky ani vôňu údeného. Rád by som vyzdvihol naskrz prosté, lacné a mnohokrát zabúdané ingrediencie, ktoré kedysi boli obvyklou súčasťou tuzemských jedálnych lístkov. Pšenica, krúpy, žihľavy, trnky, ríbezle, slimáky, špirály alebo hovädzia ohánka ma napĺňajú väčším vzrušením ako foie gras s ananásom či osemnásťchodové menu varené v plastovom kondóme, servírované na bridlicu a zahalené v efektných oblakoch zo suchého. list moravskej kuchyni od typografa, grafického dizajnéra a víťaza súťaže MasterChef 2022.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov