Košík je prázdny
Kategória tovaru

Jazyk, srdce, mozog, krv


„Nenosím rondon s vyšitým menom, nepoužívam espumu, nerád vážim suroviny a nemám v obľube exkluzívne ingrediencie, prehnané sebavedomie ani tesné slipy.
Vaša cena 34,80
Vaša cena bez DPH 29,00
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

„Nenosím rondon s vyšitým menom, nepoužívam espumu, nerád vážim suroviny a nemám v obľube exkluzívne ingrediencie, prehnané sebavedomie ani tesné slipy. Vecí, ktoré mám úprimne rád, je našťastie oveľa viac. A práve tým sa venuje kniha, ktorá je úprimnou poctou pokrmom, na ktorých som vyrástol. Prerastené mäso, vnútornosti, víno, ovocné pálenky, orechy, bylinky alebo obyčajný chlieb sú typickými produktmi našej krajiny a zároveň aj základom mojej kuchyne. Nedám dopustiť na staromódne varenie v kastróliku, živočíšny tuk, silné omáčky ani vôňu údeného. Rád by som vyzdvihol naskrz prosté, lacné a mnohokrát zabúdané ingrediencie, ktoré kedysi boli obvyklou súčasťou tuzemských jedálnych lístkov. Pšenica, krúpy, žihľavy, trnky, ríbezle, slimáky, špirály alebo hovädzia ohánka ma napĺňajú väčším vzrušením ako foie gras s ananásom či osemnásťchodové menu varené v plastovom kondóme, servírované na bridlicu a zahalené v efektných oblakoch zo suchého. list moravskej kuchyni od typografa, grafického dizajnéra a víťaza súťaže MasterChef 2022.