Vaša cena | 14,40 € |
Vaša cena bez DPH | 12,00 € |
Dostupnosť | Skladom 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružaly cakes? Delicacies from Lippert and recipe according to Skrutka? What's the story s typickou Czech cuisine? Did you know that the dishes we now consider typicky a tradične Slovak come z rôznych parts of Europe? Tento pork s dumplings a sauerkraut bol vytvorený na jeden particular restaurateur? That fried veal escalope je s originálnym z Northern Italy a came to us via the Viennese court? And what about Hungarian goulash and “Spanish birdie”? Would you like to know what the famous Slovak actor Hugo Haas or writers Franz Kafka a Jaroslav Hašek liked to eat? …then you've made the right choice. Visiť svet iných lákavých faktov o starej českej kuchyne s touto originálnou knihou plné originálne staré české recepty, ktoré sú vyrobené pre vás známou Prague-born globetrotter, milovať dobré potraviny, dobré bývanie a život v general, a ilustrované s unique collages by a similarly exceptional Czech artist and poet.
Autor: Viktor Faktor, Anna Novotná
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov