Vaša cena | 34,40 € |
Vaša cena bez DPH | 28,67 € |
Dostupnosť | Skladom 4 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Kniha vznikla v spolupráci s Českou poľnohospodárskou univerzitou v Prahe. Snahou knihy je poukázať na prepojenosť faktorov prostredia, vlastnej poľnohospodárskej produkcie a vyrobených potravín, či už ide o ich množstvo (vrátane výhľadov do budúcnosti), alebo kvalitu. V prvej časti je o zoznámení s históriou, súčasným i budúcim významom poľnohospodárstva a zasadení produkcie do kontextu prostredia. Druhá časť je venovaná produkčným systémom a tretí potravinám a spôsobom spracovania poľnohospodárskych produktov. Zaujímavé informácie v knihe nájdu nielen študenti stredných škôl, ktorým je predovšetkým určená, ale aj široká verejnosť, ktorá sa v jedinej knihe získa ucelený prehľad.
Autor: Josef Holec, kol.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov