Košík je prázdny
Kategória tovaru

Poľnohospodárstvo a potraviny - Encyklopedický predhľad


Kniha vznikla v spolupráci s Českou poľnohospodárskou univerzitou v Prahe. Snahou knihy je poukázať na prepojenosť faktorov prostredia, vlastnej poľnohospodárskej produkcie a vyrobených potravín, či už ide o ich …
Vaša cena 34,40
Vaša cena bez DPH 28,67
 
Dostupnosť Skladom 4 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Kniha vznikla v spolupráci s Českou poľnohospodárskou univerzitou v Prahe. Snahou knihy je poukázať na prepojenosť faktorov prostredia, vlastnej poľnohospodárskej produkcie a vyrobených potravín, či už ide o ich množstvo (vrátane výhľadov do budúcnosti), alebo kvalitu. V prvej časti je o zoznámení s históriou, súčasným i budúcim významom poľnohospodárstva a zasadení produkcie do kontextu prostredia. Druhá časť je venovaná produkčným systémom a tretí potravinám a spôsobom spracovania poľnohospodárskych produktov. Zaujímavé informácie v knihe nájdu nielen študenti stredných škôl, ktorým je predovšetkým určená, ale aj široká verejnosť, ktorá sa v jedinej knihe získa ucelený prehľad.


Parametre

Autor: Josef Holec, kol.