Vaša cena | 22,70 € |
Vaša cena bez DPH | 18,92 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Len málokto odolá čaru slnečnej Provence a jedlám, ktoré sú príkladom najlepšej vidieckej kuchyne. Kniha koncipovaná ako týždenná škola varenia nám umožní vychutnať si nádhernú autentickú chuť Stredomoria. Autor sa v tomto kúte sveta narodil a vyrástol tu, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie nás na rybí trh, do tradičného pekárstva, k výrobcom syrov, dozvieme sa od neho, ako miestni získavajú zo surovín najlepšie chute a vône, umožnia nám jednoducho spoznať provensálske jedlo z prvej ruky… Môžeme si vybrať z viac ako stovky receptov a ochutnať treba tapenádu alebo kaparovú pastu, cuketové smaženky, jahňacie stehno s bylinkami alebo jahodový coulis. Ako uvariť dobré a tradičné provensálske jedlo v pohodlí vlastnej kuchyne.
Autor: Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov