Košík je prázdny
Kategória tovaru

Revolúcia v skutočnom jedle - Radikálny a udržateľný prístup k zdravému stravovaniu


SPRIEVODCA STRAVOVANÍM AJ KUCHÁRKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTOV. Revolúcia v skutočnom jedle ponúka návrat k spôsobu, akým by sme mali jesť.
Vaša cena 29,30
Vaša cena bez DPH 24,42
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v pondelok 13.5.

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

SPRIEVODCA STRAVOVANÍM AJ KUCHÁRKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTOV. Revolúcia v skutočnom jedle ponúka návrat k spôsobu, akým by sme mali jesť. Je to strava s nízkym obsahom sacharidov, vysokým obsahom tukov a žiadnym cukrom. Šesťdesiat rokov nám tvrdili, že konzumácia tuku je pre nás zlá, že tuk je hlavnou príčinou vysokého krvného tlaku, ochorení srdca a obezity. Revolúcia v skutočnom jedle túto lož odhaľuje a ukazuje nám cestu späť k lepšiemu zdraviu za pomoci jedla, ktoré mali ľudia jesť celú dobu. Táto kniha radikálnym spôsobom zmení váš život. Jasne vám ukáže, ako jednoducho prevziať kontrolu nielen nad svojou váhou, ale aj celkovým zdravím – prostredníctvom toho, čo jete. A môžete jesť mäso, morské plody, vajcia, syry, maslo, orechy... všetky potraviny, ktoré sú väčšinou diét zakázané alebo striktne obmedzené ako prvé. Toto je Banting, low-carb, LCHF (teda strava s vysokým obsahom tuku a nízkym obsahom sacharidov). Strava pre novú generáciu, pevne podložené roky vedeckého výskumu a nezvrátiteľných dôkazov. Táto mimoriadna kniha, ktorá sa už stala fenomenálnym bestsellerom, prevracia konvenčné stravovacie princípy posledných desaťročí, ktoré umiestnili sacharidy do základu pyramídy údajne zdravého spôsobu stravovania. Princípy, ktoré nás doviedli priamo k celosvetovej epidémii obezity a cukrovky. Ide o prekvapivé odhalenie, ale aj pravdu starú ako ľudstvo samo. Táto kniha ponúka skutočne revolučný prístup k zdravému stravovaniu, ktorý okrem iného vyvráti mýtus, že cholesterol je pre nás zlý. Nejde o ďalšiu neudržateľnú diétu s rýchlymi výsledkami, alebo nejaký klam, na ktorý čoskoro zabudnete. Ide o dlho odkladaný návrat k spôsobu, akým mali ľudia jesť celý čas.


Parametre

Autor: Jonno Proudfoot, Sally-Ann Creedová