Košík je prázdny
Kategória tovaru

Servítku, prestri sa! alebo 112 jedál, ktoré milujeme (Edice Apetit)


Česká kuchyňa je tá, ktorú máme zmäknutú dokonale, ktorú milujeme a vieme variť, a tak po kuchárke Honzo, vstávaj, vychádza druhý diel venovaný práve našej klasike.
Vaša cena 18,90
Vaša cena bez DPH 15,75
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Česká kuchyňa je tá, ktorú máme zmäknutú dokonale, ktorú milujeme a vieme variť, a tak po kuchárke Honzo, vstávaj, vychádza druhý diel venovaný práve našej klasike. Nájdete v ňom recepty, ktoré využijete po celý rok a pri každej príležitosti. Ukážeme vám, ako usporiadať bravčové hody pokojne v malom byte, naučíme vás jesť a spracovávať sladkovodné ryby a zverinu, prezradíme recepty na obľúbené krčmové jedlá, ako je napríklad držková polievka, pečené bravčové rebrá alebo koleno, naučíme vás piecť podľa overených receptov a pridáme aj recepty na také poklady slovenskej kuchyne, ako sú chodské koláče alebo frgály. Kniha o 160 stranách je rozdelená do 7 kapitol: Sviatočné hody (fašiangy, zabíjačka, posvietenie, svätomartinské hody) Volanie divočiny (recepty na zverinu) Poriadny úlovok (ako najlepšie upraviť sladkovodné ryby) Tá naša krčma (hospodská jedla: gulášovka, bravčové koleno ...) Domáca cukráreň (božské zákusky z českej cukrárne - veterník, rakvička, harlekýn ...) Tak chutí domov (pečené kura, kačica s plnkou, rezne ...) Rodinné striebro (slávne české koláče + kváskový ch