Košík je prázdny
Kategória tovaru

Tajomstvo východu alebo To najlepšie z ázijskej kuchyne (Edice Apetit)


Časopis Apetit vlani uviedol na trh novú edíciu kuchárok zameranú na medzinárodnú kuchyňu.
Vaša cena 18,80
Vaša cena bez DPH 15,67
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Časopis Apetit vlani uviedol na trh novú edíciu kuchárok zameranú na medzinárodnej kuchyne. Po kuchárke venovanej talianskej a francúzskej kuchyni prichádza s knihou venovanou kuchyni ázijskej. Tešte sa na ohňostroj chutí, farieb a vôní! "Pozerali sme pod svižné prsty majstrov suši a cez rameno kuchárom tých najlepších vietnamských bistier. Zháňali sme exotické ovocie a roztodivné bylinky, sami si miešali kari pastu, nakladali kimči, balili jarné závitky a ani na okamih sme neodložili prútiky…," Mária Holobrádková. "Výsledkom nášho snaženia sú tie najúžasnejšie originálne recepty, ktoré ponúkajú krajiny juhovýchodnej Ázie od Barmy cez Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonéziu a Kóreu," dodáva. Kniha je rozdelená do siedmich kapitol. Každá kapitola je uvedená servisnou dvojstránkou, kde sa dozviete, ako a kde nakupovať a použiť exotické suroviny (od byliniek až po najrôznejšie ochucovadlá). Kapitoly: - Chuť pravej Ázie (tie najlepšie autentické recepty: vietnamská polievka pho, suši, pekinská kačica, indonézska ryža nasi goreng...) - Hot & cold (šaláty a polievky) - Dary zeme i mora (pokrmy s mäsom, rybami a dary mora: hovädzie satay, kuracie krídla po vietnamsku...) - Niekto to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki) - Wokovanie (pokrmu z woku) - Naplňte to! (čínske knedličky, taštičky, jarné závitky a rolky…) - Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaju matcha)