Košík je prázdny
Kategória tovaru

Technológia prípravy pokrmov 5 - 2. vydanie


Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka aj odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy.
Vaša cena 9,70
Vaša cena bez DPH 8,08
 
Dostupnosť Skladom 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka aj odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy. Prvý diel objasňuje zásady správnej výživy, uvádza hygienické požiadavky na prevádzku a zariadenia gastronomickej výroby, na uchovanie potravín a pokrmov, požiadavky na bezpečnosť práce. Ďalej popisuje spracovanie potravín a prípravu polievok a omáčok. Druhý diel sa zaoberá prílohami a hlavnými pokrmami. Tretí diel sa venuje príprave pokrmov z hovädzieho, teľacieho, bravčového, ovčieho a králičieho mäsa, z vnútorností az mäsa mletého. Štvrtý diel popisuje pokrmy z hydiny, rýb a zveriny. Piaty diel je venovaný studenej kuchyni. Učebnice majú schvaľovaciu doložku MŠ SR SR.