Košík je prázdny
Kategória tovaru

Údime, varíme a konzervujeme podľa vyskúšaných receptov


Kuchárka zoznamuje s priebehom domácej zabíjačky a výrobou zabíjačkových špecialít, domáceho údeného mäsa, domácej šunky, klobás, salám, párkov a ďalších mäsových výrobkov. Čitatelia tu nájdu mnoho výborných …
Vaša cena 7,20
Vaša cena bez DPH 6,00
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Kuchárka zoznamuje s priebehom domácej zabíjačky a výrobou zabíjačkových špecialít, domáceho údeného mäsa, domácej šunky, klobás, salám, párkov a ďalších mäsových výrobkov. Čitatelia tu nájdu mnoho výborných receptov na prípravu pokrmov nielen z bravčového, ale aj ďalších druhov mäsa domácich zvierat. Kniha obsahuje aj rôzne spôsoby konzervovania mäsa. Spestrením sú navyše recepty na zeleninové prílohy a šaláty.