Košík je prázdny
Kategória tovaru

Vegánska kuchárka pre zdravie


Zdravé a chutné pokrmy na všetky príležitosti. Vegánska strava nie je zložitá ani nijak extrémna, ale ľahká, nekomplikovaná a chutná - a ponúka Vám skvelú cestu k dosiahnutiu optimálneho zdravia a jasnejšieho …
Vaša cena 17,30
Vaša cena bez DPH 14,42
 
Dostupnosť Skladom 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Zdravé a chutné pokrmy na všetky príležitosti. Vegánska strava nie je zložitá ani nijako extrémna, ale ľahká, nekomplikovaná a chutná - a ponúka Vám skvelú cestu k dosiahnutiu optimálneho zdravia a jasnejšieho vedomia! V tejto knihe vám Tony a Yvonne Bishop-Weston, ktorí sú dlhoročnými vegánmi a výživovými terapeutmi, predkladajú výber svojich najobľúbenejších receptov a pozývajú vás na vyskúšanie lahodných vegánskych pokrmov, ktoré vás určite prekvapia svojou pestrosťou a skvelou chuťou. Ako sami veľmi rýchlo zistíte, potešenie z dobrého jedla, na prípravu ktorého sa nepoužívajú žiadne živočíšne produkty, je nielen možné, ale aj ľahko dosiahnuteľné. Autori v tejto knihe postupne a láskavo uvedú na pravú mieru vaše mylné predstavy o vegánskej strave, rozptýlia vaše obavy, že tento spôsob stravovania zahŕňa trýznivé sebaodriekanie, a názorne vám ukážu, že vegánska strava môže byť presne taká, akú si prajete – chutná, zaujímavá , zdravá a pestrá. Nájdete tu tiež zrozumiteľné výživové odporúčania a rady, ako si v rámci pestrej a vyváženej vegánskej stravy zaistiť dostatok všetkých potrebných živín, vitamínov a minerálov, aby ste zostali zdraví, plní energie a duševne svieži. Kniha obsahuje chutné recepty na každú príležitosť – od jednoduchých raňajok, desiat a jednohubiek, rýchlych obedov či večerí na dni, kedy nemáte veľa času na varenie, až po slávnostnejšie pokrmy a dezerty na výnimočnejšie príležitosti. Zabudnite na nudné pražené oriešky a fádne pokrmy z restovanej zeleniny a namiesto toho si predstavte deň, ktorý začína čokoládovými croissantmi alebo toastom s krémovou hubovou nátierkou, pokračuje obedom v podobe palaciniek so špargľou či polievky z červenej repy s marhuľami s jedlými gaštanmi alebo mandľovým rizotom s morskou riasou arame a lahodným dezertom v podobe rezov s datľami a sušenými slivkami alebo banánovo-quinoovej karamelovej torty so šľahačkou.


Parametre

Autor: Tony a Yvonne Bishop-Weston