Vaša cena | 16,30 € |
Vaša cena bez DPH | 13,58 € |
Dostupnosť | Skladom 3 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Kuchárka Vieme, čo jeme - Vedomé varenie chce čitateľom ukázať, ako môžeme šetriť peniaze, svoje zdravie i prírodu tým, že maximálne využijeme navarené suroviny. Zameriava sa hlavne na obilniny. Variť podľa nej môžu ľudia s bezlepkovou diétou, alergici, vegáni, vegetariáni, ale aj všetci, ktorí si chcú spestriť svoj jedálniček. Ak navaríme plný hrniec pšeno, pohánky alebo špaldy, ponúka sa možnosť spracovania od hlavných jedál, polievok, nátierok až po dezerty. A to všetko bez glutamátov a iných chemických prísad, bieleho cukru a bielej múky. Kniha je netradičnou kuchárkou, píše sa v nej totiž o energii prírody, o jej pôsobení na naše zdravie, a autorka ju dokonca pozýva do svojej kuchyne ako neoddeliteľnú súčasť prípravy jednotlivých pokrmov. Nakoniec tu nájdete aj niekoľko rozhovorov: s hercom Jaroslavom Duškom, MUDr. Jánom Hnízdilom, Klárou Jíchovou, ktorá sa zaoberá makrobiotikou a publikuje články o výžive detí, a tiež s autorkou Biolenkou, tá moderuje pravidelný rozhlasový program o zdravej výžive.
Autor: Lenka Žák
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov