Vaša cena | 8,20 € |
Vaša cena bez DPH | 6,83 € |
Dostupnosť | Skladom 3 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Praktická príručka pre pestovateľov, ktorí vlastnia menší vinohrad a víno si vyrábajú často len pre svoje osobné potešenie, ale niekedy postupne prejdú aj na profesionálnu úroveň. Zhŕňa najnovšie informácie z neustále sa vyvíjajúcej vinárskej vedy. Malovinári sa v prvej časti knižky dozvedia podstatné informácie týkajúce sa všetkých fáz procesu výroby vína. V druhej časti potom nájdu krok za krokom dôležité technologické zásady modernej výroby bielych, ružových a červených vín. Výrobcovia vína a pestovatelia viniča určite ocenia súhrnnú kapitolu o možnostiach využívania internetových portálov, ktoré ponúkajú potrebné a užitočné informácie a prostredníctvom ktorých im Ministerstvo poľnohospodárstva SR a Štátna poľnohospodárska a potravinová inšpekcia napomáhajú zaradiť sa medzi európsku špičku.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov