Vaša cena | 5,10 € |
Vaša cena bez DPH | 4,25 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok 6.5. |
Zelené potraviny čiže výhonky obilnín, strukovín a jednobunkové riasy predstavujú revolúciu v starostlivosti o zdravie. Obsahujú totiž nielen rastlinné farbivo chlorofyl, ktoré má unikátne regeneračné, protizápalové, hojivé a dezodoračné účinky, ale aj väčšinu potrebných vitamínov a minerálov, esenciálne aminokyseliny, aktívne enzýmy a ďalšie živiny v ideálnych vzájomných pomeroch. Vďaka tomu sa vyznačujú úplne unikátnymi účinkami na ľudské zdravie. Kniha Zelené potraviny - Keď jedlo je naším liekom prináša obsiahly, ale čtivý prehľad vedecky potvrdených účinkov najznámejších zelených potravín: mladého jačmeňa, mladej pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, morských rias i vybraných druhov zeleniny. Dozviete sa v nej aj to, ako zelené potraviny užívať pri konkrétnych zdravotných problémoch, ako ich pestovať a spracovávať, ako sa vyznať v ponuke potravinových doplnkov a množstvo ďalších zaujímavých informácií.
Autor: Maria Dallen
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov