Vaša cena | 15,40 € |
Vaša cena bez DPH | 12,83 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v piatok |
Nevyvážená strava je v priemyselne vyspelých krajinách hlavnou príčinou úmrtia. Na zhoršovaní zdravotného stavu populácie sa podieľajú polotovary, veľké množstvo soli a konzervantov, rafinované oleje a cukor, málo zdravých tukov, orechov a semienok, rýb, zeleniny a ovocia. Zásadnou súčasťou protizápalového režimu je práve strava. Nespočíva v diétach a koktailoch zo superpotravín alebo v neustále odporúčanej strave s nadbytkom sacharidov, ale v synergickom účinku mnohých protizápalovo pôsobiacich potravín.
Cieľom tejto knihy je ukázať, že protizápalový jedálniček z dostupných potravín, korenín a bylín zahŕňa to najlepšie zo stravy našich predkov. Výskum preukázateľne ukazuje, že u tých, ktorí jedia vyvážene, sa riziko civilizačných chorôb - od alergií cez cukrovku, choroby srdca a rakovinu až k zažívacím ťažkostiam - znižuje až o deväťdesiat percent.
Pokiaľ k týmto ľuďom chcete patriť tiež, je táto kniha určená práve vám. Cesta je jednoduchá: Na potlačenie nezdravého zápalu musíme obmedziť alebo úplne vylúčiť niektoré škodlivé pokrmy a vo väčšej miere jesť správne kombinácie potravín pôsobiace proti zápalu.
Autor: David Frej
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov