Košík je prázdny
Kategória tovaru

Znovuobjavené recepty


Túto kuchárku odporúča Asociácia hotelov a reštaurácií Českej republiky.
Vaša cena 20,60
Vaša cena bez DPH 17,17
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Túto kuchárku odporúča Asociácia hotelov a reštaurácií Českej republiky. Kniha Znovuobjavené recepty je zameraná na hovädzie, teľacie a bravčové mäso. Predovšetkým na tie časti, ktoré sú tak trochu zabúdané, ale z ktorých si pripravíte neuveriteľné lahôdky. Dozviete sa, ako máte uvariť napríklad hovädziu ohánku s perníkovou omáčkou, hovädzie líčka so zemiakovou kašou, skvelý guláš z hovädzej gleje, teľací týmus, ktorý je desaťročia gurmánskou špecialitou exkluzívnych reštaurácií, tafelspitz so zeleninou. nové pohľady na mnohokrát už „zabudnuté jedlá“, ktoré sa predtým často objavovali na jedálnych lístkoch, a ktoré dnes kreatívni kuchári znovu v celom svete vracajú do svojich reštaurácií ako kulinárske skvosty. Autorka spolupracovala s poprednými českými šéfkuchármi - Jiřím Kráľom, Radkom Šubrtom, Jaroslavom Sapíkom a Ladislavom Doušou.