Vaša cena | 20,60 € |
Vaša cena bez DPH | 17,17 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Túto kuchárku odporúča Asociácia hotelov a reštaurácií Českej republiky. Kniha Znovuobjavené recepty je zameraná na hovädzie, teľacie a bravčové mäso. Predovšetkým na tie časti, ktoré sú tak trochu zabúdané, ale z ktorých si pripravíte neuveriteľné lahôdky. Dozviete sa, ako máte uvariť napríklad hovädziu ohánku s perníkovou omáčkou, hovädzie líčka so zemiakovou kašou, skvelý guláš z hovädzej gleje, teľací týmus, ktorý je desaťročia gurmánskou špecialitou exkluzívnych reštaurácií, tafelspitz so zeleninou. nové pohľady na mnohokrát už „zabudnuté jedlá“, ktoré sa predtým často objavovali na jedálnych lístkoch, a ktoré dnes kreatívni kuchári znovu v celom svete vracajú do svojich reštaurácií ako kulinárske skvosty. Autorka spolupracovala s poprednými českými šéfkuchármi - Jiřím Kráľom, Radkom Šubrtom, Jaroslavom Sapíkom a Ladislavom Doušou.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov