Košík je prázdny
Kategória tovaru

Zdravie v ohrození - Horká pravda o sladkom cukre


Kniha od MUDr. Jozefa Jonáša (okrem iných autora bestsellerov Krížovka života, Tajenky života aleboDetoxikácia alebo Jonášova kuchárka pre zdravie) a nášho kmeňového autora Jiřího Kuchára je u nás mimoriadnym …
Vaša cena 10,60
Vaša cena bez DPH 8,83
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v pondelok 10.6.

Podrobný popis

Kniha od MUDr. Jozefa Jonáša (okrem iných autora bestsellerov Krížovka života, Tajenky života alebo Detoxikácia alebo Jonášova kuchárka pre zdravie) a nášho kmeňového autora Jiřího Kuchára je u nás mimoriadnym počinom v oblasti zdravia. Hoci nás zažité stravovacie zvyklosti alebo reklama, zameraná najmä na tehotné ženy, matky s malými deťmi, mládež, seniorov alebo športovcov, presviedčajú o opaku, skutočnosť je oveľa horšia, než by ste očakávali. Táto kniha prináša veľmi horkú pravdu o priemyselne vyrábanom rafinovanom cukre. Je určená ľuďom, ktorí chcú spoznať všetky neblahé dôsledky jeho konzumácie, zbaviť sa svojej závislosti na ňom a doslova tak zachrániť svoje ohrozené zdravie. Rovnako tak je veľmi užitočná pre chorých aj ľudí, ktorí roky bezúspešne bojujú s nadváhou a únavou. Na základe desiatok vedeckých štúdií z celého sveta a dlhoročnej bohatej praxe MUDr. Jozefa Jonáša ukazuje, že rafinovaný cukor je vinníkom celého radu problémov, od akné, zubného kazu, cukrovky, stukovania pečene, infarktu myokardu, gynekologických ťažkostí a osteoporózy až po nádorové ochorenia a mozgové poškodenia, vrátane chronického nedostatku vitamínov a dôležitých minerálov. Popri varovaní ponúka predovšetkým riešenie, ako sa zbaviť cukrovej závislosti a ako sa dá priemyselný cukor v jedálničku nahradiť. Nepochybne budete prekvapení bohatosťou prírodných látok, ktoré vám môžu poslúžiť ako cenná životná inšpirácia. Táto mimoriadna a svojho druhu úplne ojedinelá publikácia prináša aj jednoduché a pritom účinné stravovacie odporúčania, ktoré môžu netušeným spôsobom upevniť vaše zdravie.


Parametre

Autor: Josef Jonáš, Jiří Kuchař