Vaša cena | 20,40 € |
Vaša cena bez DPH | 17,00 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok 16.5. |
Štvrtá knižka Gastromapy je žĺtkovo žltá!
Lukáš Hejlík prináša 400 tipov zo všetkých regiónov Česka. Na svojich cestách si počítal, čo kde raňajkoval. Vajcia Benedikt mal v 84 podnikoch, skúsil 62 omeliet, 41-krát to boli vajcia do skla. Máločo malo v poslednom čase taký nástup ako turecké vajcia, tá otestoval na 36 miestach. Toľkokrát si dal mimochodom aj lievance. Celkom 20-krát to boli buchtičky s krémom, 18-krát párky a 16-krát avotoast. Často to boli len obložené chleby, sendviče alebo toasty.
Procestoval v Česku celý svet a skúsil anglické raňajky, francúzske toasty, kanadské lievance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkeho východu alebo japonské okonomiyaki.
Nezabúdal ani na fanúšikov sladkých raňajok, jedol palacinky, žemlovky, kaše ovsené, ryžové aj krupicové.
Zakaždým pri tom bola káva.
Tiež presne vie, koľko za všetky tie raňajky a brunche minul. Ale jednu vec si spočítať nenechal – hladinu cholesterolu v krvi.
Autor: Lukáš Hejlík
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov