Vaša cena | 17,80 € |
Vaša cena bez DPH | 14,83 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetite pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a zveriny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doteraz mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstva aj varenia užijete!
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov