Košík je prázdny
Kategória tovaru

Ako nakupovať a spracovávať mäso (Edice Apetit speciál)


Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetite pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú...
Vaša cena 17,80
Vaša cena bez DPH 14,83
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetite pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a zveriny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doteraz mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstva aj varenia užijete!