Vaša cena | 12,40 € |
Vaša cena bez DPH | 10,33 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok 16.5. |
Spracovanie jabĺk na mušt má už dlhoročnú tradíciu. V poslednej dobe sa stále častejšie spracovávajú jablká na ovocný destilát – jablkovicu. Lenže pozor - jablkovica nie je známy calvados, ten skvelý nápoj tmavo jantárovej farby, jemnej chuti a vône jabĺk! Calvados, to je vznešený príbuzný našej jablkovice. Prečo teda neskúsiť trochu experimentovať a povzniesť náš destilát do ušľachtilého stavu? Krok za krokom vedie k tomuto cieľu čitateľa skúsená odborníčka doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o histórii, príprave a použití nápojov, ako sú cidre, calvados a pommeau. Pripája zaujímavé recepty na jedlá a nápoje pripravené s použitím calvadosu.
Autor: Helena Uhrová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov