Vaša cena | 27,30 € |
Vaša cena bez DPH | 22,75 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky, aké sú základné postupy a techniky, ktoré vedú k dokonalému jedlu, ktorá z rád je tá pravá, prečo niečo funguje a iné naopak nie, ako predísť kiksom pri varení alebo ako napraviť chybu, ktorá sa jednoducho občas stane… Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najobvyklejších otázok a vysvetlí zapeklitosti z oblasti varenia na základe najnovších výsledkov výskumov. Vedecké poznatky pretavil do zmysluplných a praktických odpovedí, písaných zrozumiteľne, prehľadne as ľahkosťou. Berie si na mušku mäso, ryby a plody mora, vajcia a mliečne výrobky, ryžu, obilniny a cestoviny, zeleninu, ovocie, orechy a semená, bylinky, korenie, oleje a ochucovadlá, pečenie a sladkosti… Ak pomocou jeho knihy pochopíte isté zákonitosti , budete variť ako šéfkuchári! Máte jedinečnú možnosť posunúť svoje kuchárske umenie na vyššiu úroveň a zmeniť spôsob svojho varenia, pretože verte neverte, zvyky sú často jednoducho zafixované omyly. „Mojím cieľom je, aby ste lepšie porozumeli potravinám a vareniu z hľadiska prírodných vied, a zároveň by som vám chcel pomôcť pozrieť sa pod pokrievku inak a lepšie uplatňovať vaše tvorivé schopnosti.“
Autor: Stuart Farrimond
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov