Košík je prázdny
Kategória tovaru

Ako varíme u Mateja


Prvá kuchárka šéfkuchára Jána Pančuchára s receptami jeho reštaurácie U Matěja, ktorú nájdete v malebnom mieste medzi vysokými gaštanmi na pražskej Hanspaulce.
Predaj ukončený

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Prvá kuchárka šéfkuchára Jána Pančuchára s receptami jeho reštaurácie U Matěja, ktorú nájdete v malebnom mieste medzi vysokými gaštanmi na pražskej Hanspaulce. Ján Punčochář tu so svojim tímom varí tradičnú aj modernú česko-rakúsku kuchyňu, ktorú spája s krásnymi vínami a českým pivom, tak ako sa v pravej českej krčme patrí. ***** Recepty v kuchárke kopírujú menu reštaurácie U Mateja podľa ročných období. Polievky, predjedlá, hlavné chody aj dezerty zo sezónnych surovín sú obohatené o tipy samotného šéfkuchára. Vďaka pútavým fotkám môžete nahliadnuť priamo do reštauračnej kuchyne. Nechýbajú ani obľúbené evergreeny reštaurácie U Matěje, ako je teľací pavúčik s hubovo-kôprovou omáčkou, kaprí hranolky, držková polievka alebo karamelové vajcia. ***** Väčšinu pokrmov uvaríte z bežne dostupných surovín, recepty sú dobre pochopiteľné a zvládne ich každý, koho baví varenie a chce sa naučiť tradičné aj modernejšie postupy známych českých a rakúskych jedál. Ale aby sa všetko netočilo len okolo tejto kuchyne, v knihe je aj zopár receptov inšpirovaných aktuálnymi trendmi, napríklad marinovaný losos v šťave z kyslej kapusty alebo terina z kačacej pečene foie gras. Čerešničkou na torte sú v kuchárke tipy na vínne párovanie, ktoré k česko-rakúskej kuchyni neodmysliteľne patria. ***** Skúste si pripraviť obľúbené jedlá, ktorými je reštaurácia U Matěje vyhlásená, a spoznajte, ako sa varí u Matěje!