Košík je prázdny
Kategória tovaru

BioTech Zero Syrup 320 ml pancake syrup


Sirup so sladidlami na dochutenie dezertov, palaciniek, nápojov a iných sladkých pokrmov.
Vaša cena 5,50
Vaša cena bez DPH 4,58
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v pondelok 20.5.

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Premýšľate, čím spestriť svoje jedlo? Ponúkame Vám Zero Syrup na dochutenie sladkých jedál a dezertov. Vynikajú svojou vyváženou chuťou a správnou konzistenciou. Sú skvelou voľbou, pokiaľ chcete svoj jedálniček spestriť produktom s nízkou energetickou hodnotou. Zero Syrup sú bez cukrov a tukov. Skvele zvýrazní chuť každého pokrmu. Vhodné pre palacinky, ovocie, nápoje, tvarohy, ovsené kaše, zmrzliny.

hotový sirup minimum kalórií bez cukru bez laktózy bez lepku* bez tuku bez oxidu titaničitého vhodný do diét na dochutenie sladkých jedál a dezertov na zvýraznenie pokrmov

  • vyhlásenie "bez lepku" sa vzťahuje iba na produkty s príchuťou čokolády a jahody Tabuľka nutričných hodnôt:

100 ml čokoláda javorový sirup jahoda

Energetická hodnota 38 kJ/9 kcal 34 kJ/8 kcal 38 kJ/9 kcal

Tuky 0 g 0 g 0 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g 0 g 0 g

Sacharidy 11 g 10 g 9 g

z toho cukry 0 g 0 g 0 g

Bielkoviny 0 g 0 g 0 g

Soľ 0,60 g 0,40 g 0,40 g Zloženie: Čokoláda: voda, sladidlá (erytritol, maltitol, sukralóza), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, bambusová vláknina, stabilizátor (xantánová guma), soľ, arómy, konzerv sorban draselný), kyselina (kyselina mliečna), farbivá (sulfitový amoniakaramel, amoniakový karamel) Javorový sirup: voda, sladidlá (erytritol, maltitol, sukralóza), stabilizátor (xantánová guma), arómy (obsahujú raž), kyselina ( konzervant (sorban draselný), soľ, farbivo (sulfitový amoniakaramel) Jahoda: voda, sladidlá (erytritol, maltitol, sukralóza), bambusové vlákno, stabilizátor (xantánová guma), soľ, sušený jahodový prášok (0,1 %), aróma (sorban draselný), kyselina (kyselina citrónová), extrakt z mrkvy, farbivo (karmíny) Upozornenie: Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 1 mesiaca. Nezmrazujte!