Vaša cena | 12,20 € |
Vaša cena bez DPH | 10,17 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo štvrtok 16.5. |
Aj keď nemožno poprieť, že šľachtené odrody zeleniny a ovocia sú vzhľadovo lákavejšie, chutnejšie a dosiahnuteľnejšie, stále rastie počet záujemcov o využitie planých rastlín na prípravu pokrmov. Ako prírodné produkty, často s vyšším obsahom vitamínov ako kultúrne odrody, mávajú aj viac nerastných látok, bohatú paletu stopových prvkov a ďalších špecifických látok s vysokou biologickou účinnosťou a mnohokrát aj liečebným účinkom. V knihe sú okrem popisu, výskytu a využitia jednotlivých druhov jedlých rastlín aj recepty na jedlá vhodné na bežné aj slávnostnejšie príležitosti.
Autor: Dagmar Lánská
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov