Vaša cena | 9,40 € |
Vaša cena bez DPH | 7,83 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok 20.5. |
Brožúrka prináša zasvätené články o vzťahu permakultúry a tradičného extenzívneho ovocinárstva ao tom, čo nového permakultúra v tomto odbore ponúka. Prispeli do nej naši poprední permakulturisti a prírodní sadári ako Dominik Grohmann, Jaroslav Svoboda, Katka Horáčková a ďalší.
Čitatelia tu dostanú prehľad aktuálnych trendov pre časy klimatických zmien a silnejúceho sucha, môžu tiež porovnať rôzne názory na otázku, či dávať prednosť tradičnému vrúbľovaniu osvedčených odrôd na podnože, alebo spravokoreňovaniu. Podrobne sa venujeme vytváraniu lesnej záhrady – jedlého lesa, čo je najtypickejší model riešenia permakultúrneho pozemku, kde je zastúpených viacero rastlinných poschodí.
Nechýba ani prehľad osvedčených tipov na sadárov a škôlky v rôznych oblastiach SR.
Autor: Eva Hauserová, kol.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov