Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka aj odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy.
9,20 €
vrátane DPH
Skladom > 5 ks Odosielame vo štvrtok
Publikácia je určená ako študentom všeobecne vzdelávacích a hlavne odborných škôl, tak aj verejnosti.
6,80 €
vrátane DPH
Skladom > 5 ks Odosielame vo štvrtok
Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka aj odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy.
9,70 €
vrátane DPH
Skladom 5 ks Odosielame vo štvrtok
Moderná kuchyňa je zložitý a dobre fungujúci organizmus, ku ktorému treba moderné technologické vybavenie, splnenie hygienických a zákonných požiadaviek.
9,40 €
vrátane DPH
Skladom > 5 ks Odosielame vo štvrtok
Oba diely slovníka využijú nielen odborníci pracujúci v odbore gastronómie, ale je určený aj pre amatérov.
14,50 €
vrátane DPH
Skladom > 5 ks Odosielame vo štvrtok
Prvý diel rady učebníc určených pre SOU, odbor kuchár-kuchárka aj odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy objasňuje zásady správnej výživy, uvádza hygienické požiadavky na prevádzku a zariadenie gastronomickej výroby …
9,20 €
vrátane DPH
Skladom 3 ks Odosielame vo štvrtok
Gastronomický slovník v kocke obsahuje pojmy v jazyku českom, anglickom, francúzskom, talianskom a nemeckom vrátane transkripcie.
4,80 €
vrátane DPH
Skladom > 5 ks Odosielame vo štvrtok
Veľký gastronomický slovník je určený všetkým, ktorí chcú v tomto rozsiahlom obore získať podrobné informácie.
14,50 €
vrátane DPH
Skladom > 5 ks Odosielame vo štvrtok
Táto kniha nie je len klasickou učebnicou technológie prípravy pokrmov, ale je prierezom celého odboru a prináša všetky základné poznatky.
6,50 €
vrátane DPH
Skladom > 5 ks Odosielame vo štvrtok
Predtým učila citu pre takt, slušnosť a vhodnosť správania sa od útleho detstva rodina a túto jej výučbu potom preberala škola.
5,80 €
vrátane DPH
Skladom > 5 ks Odosielame vo štvrtok
Kniha nadväzuje na publikáciu Príprava pokrmov I. a ponúka možnosti, ako v kuchyni využiť menej obvyklé potraviny, akými sú napríklad povzbudivé potraviny, exotické rastliny a ďalšie.
17,20 €
vrátane DPH
Skladom 5 ks Odosielame vo štvrtok
Preklad 7. nemeckého vydania je určený predovšetkým študujúcim SOU a hotelových škôl a mladým pracovníkom v reštauračných prevádzkach.
50,10 €
vrátane DPH
Skladom 2 ks Odosielame vo štvrtok
Štvrtá knižka Gastromapy je žĺtkovo žltá! Lukáš Hejlík prináša 400 tipov zo všetkých regiónov Česka.
20,30 €
vrátane DPH
Skladom > 5 ks Odosielame v pondelok 13.5.