Košík je prázdny
Kategória tovaru

Technológia prípravy pokrmov 1


Prvý diel rady učebníc určených pre SOU, odbor kuchár-kuchárka aj odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy objasňuje zásady správnej výživy, uvádza hygienické požiadavky na prevádzku a zariadenie gastronomickej výroby …
Predaj ukončený

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Prvý diel radu učebníc určených pre SOU, odbor kuchár-kuchárka i odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy objasňuje zásady správnej výživy, uvádza hygienické požiadavky na prevádzku a zariadenie gastronomickej výroby (is ohľadom a európsku legislatívu), na uchovanie potravín a pokrmov, požiadavky na bezpečnosť práce. Vzhľadom k obsahovej náplni tohto dielu je táto publikácia nielen potrebnou publikáciou pre školy, ale tiež vhodným zdrojom informácií pre prevádzkovateľov gastronomickej výroby. Ďalej popisuje spracovanie potravina prípravu polievok.