Košík je prázdny
Kategória tovaru

Reštaurácia a hosť


Preklad 7. nemeckého vydania je určený predovšetkým študujúcim SOU a hotelových škôl a mladým pracovníkom v reštauračných prevádzkach.
Vaša cena 50,30
Vaša cena bez DPH 41,92
 
Dostupnosť Skladom 2 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Preklad 7. nemeckého vydania je určený predovšetkým študujúcim SOU a hotelových škôl a mladým pracovníkom v reštauračných prevádzkach. Kniha so zameraním na spokojnosť hostí sprostredkováva užívateľom teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, upratovania, organizácie a ekonomiky reštaurácie, starostlivosti o pokrmy, nápoje a ich predaj, prípravu banketov a zvláštnych akcií.Zhŕňa aj informácie o marketingu v pohostinstve, poradenstve a predaji v reštaurácii a hlavných zásadách rokovaní s hosťami, vrátane reagovania na ich reklamácie. Tesný vzťah medzi teóriou a praxou vo výklade uľahčuje pochopenie odborných súvislostí a plánovanie jednotlivých pracovných postupov. Praktické príklady potom ukazujú, ako jednať s hosťami a aké metódy vedú k rýchlym obchodným úspechom . Množstvo farebných ilustrácií prispieva k ľahšiemu pochopeniu výkladu a rýchlemu osvojeniu si potrebných vedomostí. Obsah knihy je upravený a doplnený tak, aby vyhovoval potrebám slovenských užívateľov, takže príručka sľubuje stať sa vyhľadávanou a nenahraditeľnou pomôckou nielen pri výučbe na školách, ale aj u mladších pracovníkov v reštauračnej praxi.