Autor kuchárskych bestsellerov Roman Vaněk vydáva dlho očakávanú kuchárku Jednoducho & dokonale - MÄSO. Ako vždy spolu s Vaňkom na tejto publikácii pracovala jeho manželka Jána a tím popredných českých šéfkuchárov, ktorí sú zároveň lektormi Pražského kulinárskeho inštitútu. V edícii Jednoducho & dokonale táto 3. kniha v poradí skvele doplní predchádzajúcu kuraciu a zeleninovú kuchárku, ktoré patria medzi najpredávanejšie tituly na trhu. Hlavnú úlohu v knihe hrajú tentoraz bravčové a hovädzie mäso. Recepty sú podrobne popísané osvedčeným spôsobom „krok za krokom“ tak, aby aj zdanlivo „zložitý“ pokrm uvaril aj absolútny začiatočník. Svojou jednoduchosťou a použitím bežne dostupných surovín zaujme kniha každého milovníka dobrého jedla za rozumnú cenu a zároveň svojim tradičným formátom a typickým vzhľadom doplní kolekciu „bieleho radu“ Vankových kuchárok mnohým kulinárskym zberateľom.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov