Všetko podstatné o zdravom jedle v jednej knihe. Zrozumiteľné informácie, overené odborníkmi a celostnými lekármi. 25 rokov Hančivých praktických skúseností. Po 13 rokoch úspešného predaja kompletne prepracovaný. Receptová časť knihy zostala nezmenená. BioAbecedár je encyklopédia zdravých surovín plná praktických rád na ich nakupovanie a varenie. Hneď po 1. vydaní v roku 2010 ju médiá začali nazývať bio-bibliou. Mnohí výživoví poradcovia ju odporúčajú svojim klientom. Kniha je skvelým radcom pre obchodníkov s kvalitnými potravinami a mnoho rodín, reštaurácií i jedální dnes vďaka BioAbecedárovi varí zdravšie. O knihe povedali: „BioAbecedár je najdokonalejším knižným zdrojom informácií o zdravej výžive v Česku. Nájdete tu detailné faktografické dáta, doplnené skvelými osobnými skúsenosťami a radami. Knihu som recenzovala a odporúčam ju svojim klientom.“ PharmDr. Margit Slimáková, špecialistka na zdravotnú prevenciu ( www.margit.cz) Do 3. vydania BioAbecedára som všetky hlavné texty napísala úplne novo, z môjho súčasného uhla pohľadu as prihliadnutím na nové poznatky vedy o výžive. Som bohatšia o 15 rokov životných skúseností, vnímam viac súvislostí aj úskalia potravinárskeho priemyslu a zdravej výživy a mám iný štýl písania. V Novom BioAbecedári nájdete aj tipy, v čom sa zmenilo moje varenie, akým potravinám verím a ktoré považujem za úplne zbytočné. Autorka Hanka Zemanová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov