Vaša cena | 19,00 € |
Vaša cena bez DPH | 15,83 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok 20.5. |
V posledných rokoch pribúda ľudí, ktorí sa stretávajú s celiakiou či inými ochoreniami, za vznikom ktorých stojí lepok a často aj kazeín (mliečna bielkovina).
Autori v tejto informáciami a receptami nabitej knihe objasňujú príčiny neznášanlivosti lepku a jej dôsledky a detailne popisujú zásady zdravej, najmä bezlepkovej stravy. Na vyliečenie choroby totiž nestačí iba vysadenie lepku, pretože hlavná príčina mnohých ochorení spočíva v poškodení čreva. Je preto potrebné konzumovať takú stravu, ktorá nezaťažuje črevo ani ďalšie orgány, ako je pečeň či slinivka brušná, a zároveň pomáha obnovovať črevnú sliznicu.
V knihe nájdete mnoho overených receptov na prípravu jedál z bezlepkových obilnín, od raňajok, cez polievky a hlavné jedlá až po dezerty, vďaka ktorým bude vaša strava nielen chutná a pestrá, ale súčasne bude mať liečebný a preventívny účinok na vaše črevá a celý zažívací systém .
Autor: Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov