Košík je prázdny
Kategória tovaru

Radosť z bezlepkovej stravy - Jan Zerzán


V posledných rokoch pribúda ľudí, ktorí sa stretávajú s celiakiou či inými ochoreniami, za vznikom ktorých stojí lepok a často aj kazeín (mliečna bielkovina).
Vaša cena 19,00
Vaša cena bez DPH 15,83
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v pondelok 20.5.

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

V posledných rokoch pribúda ľudí, ktorí sa stretávajú s celiakiou či inými ochoreniami, za vznikom ktorých stojí lepok a často aj kazeín (mliečna bielkovina).
Autori v tejto informáciami a receptami nabitej knihe objasňujú príčiny neznášanlivosti lepku a jej dôsledky a detailne popisujú zásady zdravej, najmä bezlepkovej stravy. Na vyliečenie choroby totiž nestačí iba vysadenie lepku, pretože hlavná príčina mnohých ochorení spočíva v poškodení čreva. Je preto potrebné konzumovať takú stravu, ktorá nezaťažuje črevo ani ďalšie orgány, ako je pečeň či slinivka brušná, a zároveň pomáha obnovovať črevnú sliznicu.
V knihe nájdete mnoho overených receptov na prípravu jedál z bezlepkových obilnín, od raňajok, cez polievky a hlavné jedlá až po dezerty, vďaka ktorým bude vaša strava nielen chutná a pestrá, ale súčasne bude mať liečebný a preventívny účinok na vaše črevá a celý zažívací systém .


Parametre

Autor: Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán