Košík je prázdny
Kategória tovaru

Stolničenie v kocke


Pre potreby pracovníkov verejného stravovania, študentom aj účastníkom rekvalifikačných kurzov autori predkladajú odbornú publikáciu, ktorá vysvetľuje komplexný rozsah základných znalostí z odboru.
Vaša cena 5,80
Vaša cena bez DPH 4,83
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v utorok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Pre potreby pracovníkov verejného stravovania, študentom aj účastníkom rekvalifikačných kurzov autori predkladajú odbornú publikáciu, ktorá vysvetľuje komplexný rozsah základných znalostí z odboru. Text obsahuje základy spoločenskej výchovy, vybavenia a zariadení pohostinských prevádzok, základy jednoduchej a zložitej obsluhy, charakteristiku slávnostného stolovania, cateringu, foriem riadenia a manažmentu.