Vaša cena | 8,70 € |
Vaša cena bez DPH | 7,25 € |
Dostupnosť | Skladom 2 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Ucelený rad učebníc technológií v zdravotníckych a sociálnych zariadeniach pre stredné odborné školy je určený študentom so špecifickými potrebami, konkrétne študentom s ľahkým mentálnym postihnutím. Do tejto rady patria tituly: Technológia kuchynskej prevádzky, Technológia prevádzky práčovní, Technológia šitia a opráv bielizne a Technológia upratovacích prác. Zámerom učebnice Technológia kuchynskej prevádzky je podať študentom základné informácie spojené s prevádzkou kuchýň v zdravotníckych a sociálnych zariadeniach. Učebnica obsahuje tieto témy: rozdelenie kuchynskej prevádzky, bezpečnosť a hygiena, výživa človeka, potraviny, predbežná príprava potravín, tepelná príprava potravín, kuchynské zariadenia, technológie prípravy základných pokrmov, podávanie jedál. Učebnica obsahuje funkčné fotografie a ilustrácie Renáty Pilzovej.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov