Košík je prázdny
Kategória tovaru

Technológia kuchynskej prevádzky v zdravotníckych zariadeniach pre odborné učilištia


Ucelený rad učebníc technológií v zdravotníckych a sociálnych zariadeniach pre stredné odborné školy je určený študentom so špecifickými potrebami, konkrétne študentom s ľahkým mentálnym postihnutím.
Vaša cena 8,70
Vaša cena bez DPH 7,25
 
Dostupnosť Skladom 2 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Ucelený rad učebníc technológií v zdravotníckych a sociálnych zariadeniach pre stredné odborné školy je určený študentom so špecifickými potrebami, konkrétne študentom s ľahkým mentálnym postihnutím. Do tejto rady patria tituly: Technológia kuchynskej prevádzky, Technológia prevádzky práčovní, Technológia šitia a opráv bielizne a Technológia upratovacích prác. Zámerom učebnice Technológia kuchynskej prevádzky je podať študentom základné informácie spojené s prevádzkou kuchýň v zdravotníckych a sociálnych zariadeniach. Učebnica obsahuje tieto témy: rozdelenie kuchynskej prevádzky, bezpečnosť a hygiena, výživa človeka, potraviny, predbežná príprava potravín, tepelná príprava potravín, kuchynské zariadenia, technológie prípravy základných pokrmov, podávanie jedál. Učebnica obsahuje funkčné fotografie a ilustrácie Renáty Pilzovej.