Vaša cena | 23,10 € |
Vaša cena bez DPH | 19,25 € |
Dostupnosť | Skladom 1 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Nemecké vydavateľstvo prenajalo autorovi, profesionálovi v odbore grilovania, na pol roka dom, kde mohol zdokonaľovať recepty a degustovať s ochutnávačmi výsledky. Vznikla tak kniha o grilovaní s jasnou koncepciou: griluje sa na dobrom drevenom uhlí a používajú sa prísady, ktoré je možné bez väčšej námahy zohnať. Čitateľom sa teda dostáva do rúk „škola grilovania“, založená na rozsiahlych znalostiach, s prehľadne spísanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kúsky hovädzieho, teľacieho, bravčového, hydinového i jahňacieho mäsa, rýb a plodov mora i zeleniny vrátane príloh, omáčok a marinád sú na fotografiách vkusne upravené. Pokrmy dokazujú, že pri grilovaní nie je dôležitá výška vynaložených nákladov alebo pôsobivé doplnky, ale v správnom okamihu urobiť to, čo treba. Odmenou je potom pôžitok z grilovania na najvyššej úrovni.
Autor: Angelo Menta
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov