Najobsiahlejšia kuchárska kniha autora knižných bestsellerov Romana Vaňka z dielne Pražského kulinárskeho inštitútu. V tejto veľkolepej publikácii sa prvýkrát stáva spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, ktorá na všetkých jeho predchádzajúcich knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptov krok za krokom je prehľadne zoradených do 23 kapitol. Je rozdelená na dve časti dvoma druhmi papiera - imaginárnu „fotoprechádzku“ našou krajinou a veľkú receptovú časť. Dlho sme chceli vytvoriť jednu veľkú kuchársku knihu obsahujúcu klasické recepty českej a moravskej kuchyne. Po skúsenostiach z písania predchádzajúcich kníh sme ešte lepšie a do detailu popísali krok za krokom klasické pokrmy českej a moravskej kuchyne tak, aby ju zvládol s prehľadom aj absolútny začiatočník a profesionálom sa stala relevantnou inšpiráciou.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov