Košík je prázdny
Kategória tovaru

Zaváranie (Edícia Apetit)


Domáce je najlepšie! Jahodový džem, slivkový lekvár, sladkokyslé uhorky, ale napríklad aj nakladaný hermelín alebo utopenca - to všetko si teraz môžete ľahko a rýchlo pripraviť doma.
Predaj ukončený

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Domáce je najlepšie! Jahodový džem, slivkový lekvár, sladkokyslé uhorky, ale napríklad aj nakladaný hermelín alebo utopenca - to všetko si teraz môžete ľahko a rýchlo pripraviť doma. V novej kuchárke Edice Apetit venovanej konzervovaniu nájdete cez 100 receptov starostlivo vybraných a otestovaných redakcií časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, ako do skla zachytiť vôňu a chute ovocia, zeleniny a byliniek, ako spracovať prebytky zo záhrady a lesa, ale aj recepty na jedlé darčeky (likéry), najrôznejšie ochucovadlá (pesta, horčicu) a navyše aj tipy, ako všetky tieto poklady zo špajze v kuchyni využiť (recept na cestoviny s paradajkovým sugom, mäsové guličky s kyslou kapustou, koláč s ovocným džemom atď.). Samozrejme nechýba ani obsiahly servis o zaváraní. Autorka kuchárky Katka Švejdová čitateľom ponúka ako klasiku, ako sú recepty na ovocné džemy, kompóty alebo huby s octom, ale aj niečo nové a netradičné -ako treba recept na kórejskej kimči, chutney, pickles apod. Kniha o 160 stranách je rozdelená do 7 kapitol: Ovocie Zelenina Mäso & ryby Ochucovadlá & korenie Sirupy & likéry Z mrazničky Zásoby v kuchyni